Cautare

591 de rezultate pentru "moaca alin cu ceaune" (3.36 secunde)
Conducere Academiei Romane sustine, pe site-ul propriu, ca a aflat cu "consternare" despre acuzatiile de colaborare cu Securitatea aduse lui Constantin Balaceanu-Stolnici, cerandu-i sa-si comunice pozitia in aceasta privinta.
Potrivit lui Radulescu, grupul PDL din Camera Deputatilor a facut acum o sesizare la Curtea Constitutionala, cu privire la neconstitutionalitatea acestei legi, in care arata ca se incalca art. 16, alin 1 din Constitutie, cu privire la egalitatea tuturor persoanelor in fata legii.
Liberalii sunt in grafic cu stabilirea candidatilor pentru lista care va fi intocmita pentru Consiliul Judetean Bihor. Presedintele PNL Bihor declara, in urma cu doua saptamani, ca data finala pentru incheierea alegerilor candidatilor pe zone este 15 februarie, organizatiile zonale reusind deja sa-si stabileasca oamenii din zonele respective.
Intre timp, mai sustine consilierul local PSD Nicolae Matei, exista promisiuni din partea prefectului judetului Constanta, Danut Culetu, de a lamuri macar situatia lui Ion Pacea, exclus de pesedisti si liberali din consiliu pe motiv ca si-a schimbat buletinul - in prezent figureaza cu domiciliul in Constanta, nicidecum Navodari, acolo unde a fost ales, ceea ce nu prea "bate" cu legea in vigoare.
PSD va sarbatori 1 Mai in Parcul Izvor din Capitala, petrecerea implicand discursurile electorale ale lui Geoana si Diaconescu, asezonate cu mici si bere la pret de producator, in organizarea lui Marian Vanghelie Social-democratii se vor aduna, incepand cu ora 11.00, in fata Ateneului Roman, de unde, la ora 12.00, vor pleca in mars catre Parcul Izvor, pe Calea Victoriei, au relatat surse din partid.
In scrisoare, BEC face referiri la art.24 alin. ... Hogea a sustinut ca cei doi se fac vinovati in special de "doua chestiuni grave", una fiind cazul lui Sorin Oprescu, iar cealalta "sarabanda" privind completarea birourilor electorale de sector cu reprezentantii partidelor politice.
124 alin.
Situatia centralizarii partiale a voturilor la nivelul consiliilor locale plaseaza PSD, cu 12.110 de mandate, pe primul loc, in urma numararii voturilor din 3.180 sectii de votare din totalul celor 3.183.
Cu toate ca fostul premier Adrian Nastase si fostul secretar general al guvernului, Serban Mihailescu, au fost trimisi de mult în judecata, procesele aflându-se pe rolul instantei supreme, Parchetul General este nevoit sa ceara aviz celor doua Camere pentru începerea urmaririi penale.Potrivit comunicatului de ieri al institutiei, "în temeiul prevederilor art.
150 alin (1) din Constitutie, legea fundamentala poate fi revizuita la initiativa unei patrimi din numarul total al senatorilor sau deputatilor. Liderul social-democrat nu a dat amanunte cu privire la propunerea concreta de revizuire a Constitutiei care va fi formulata de social-democrati.
Potrivit acestuia, noua conducere a PNTCD, desemnata la Congresul de la Bucuresti, este de acord sa colaboreze cu PNL pentru alegerile parlamentare. "Dorim o colaborare cu PNL.
Radu Sarbu, ales presedinte PNTCD la Congresul extraordinar din 24 august, a declarat marti ca "fosta conducere" a partidului "nu reprezinta o tabara, ci o pana" si ca asteapta o decizie a instantei judecatoresti pentru a prelua, cu ajutorul "portareilor", sediul central.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) anunta ca a constatat starea de incompatibilitate in care se afla un consilier local din municipiul Vulcan, judetul Hunedoara, a carui firma derula afaceri cu Consiliul Local.
Decizia BEM a fost luata in conformitate cu sentinta Curtii de Apel Bucuresti-Sectia a III-a Civila, prin care s-a admis contestatia si anularea deciziei Biroului Electoral al Municipiului Bucuresti, privind respingerea candidaturii lui Gheorghe Radulescu. ... 30 alin.2 din Legea nr.
"Daca Basescu nu va lua in serios vointa populara si, in consecinta, punctul de vedere al partidelor la formarea Guvernului, hotarand - arbitrar- sa numeasca un alt prieten de-al sau drept candidat la functia de prim ministru, care sa umble apoi prin oras pentru a cumpara voturi sub santajul unor posibile alegeri anticipate, atunci majoritatea parlamentara creata dupa alegeri, careia i s-ar refuza dreptul de a-si forma guvernul (datorita unei desemnari arbitrare) ar putea sa nu se prezinte la votul pentru investitura, Guvernul Tariceanu continuand sa functioneze, in baza art.110, alin 4 din Constitutie, pana cand Basescu ar lua in serios consultarea partidelor", a explicat Nastase.
Candidatul UDMR in colegiul 2 Cluj-Napoca pentru Senat, Eckstein Kovacs Peter, a tiparit un afis electoral in care apare alaturi de Barack Obama, Mona Lisa, Mozart si Madonna, in semn de protest fata de afisele candidatilor PD-L in care apar persoane fara legatura cu alegerile parlamentare, cum este primarul Emil Boc sau presedintele CJ Cluj, Alin Tise.
„Avand in vedere ca procedurile legale au fost indeplinite, pe 10 octombrie 2008, procurorii DNA i-au adus la cunostinta lui Miron Tudor Mitrea invinuirile in dosarul numarul 49/P/2006, in conformitate cu art. 6, alin.
Gheorghe Benea, noul sef al Loteriei Romane care nu de mult a schimbat-o din functie pe Liliana Minca (foto), l-a ales consilier personal pe Alin Horia Iconar care este urmarit penal pentru abuz in serviciu de pe vremea cand era directorul filialei Cluj a Loteriei.
2, alin. ... Cu alte cuvinte, potentialii indreptatiti sa acceada la un loc eligibil pe lista candidatilor la o locuinta sociala inca din 2009 mai au un an de asteptat.
In cele din urma, articolul a fost eliminat, dand posibilitatea fostilor proprietari sau mostenitorilor lor sa-si primeasca pamanturile inapoi. Cu o singura conditie, insa. ... Retrocedari cu masuraPotrivit Legii nr. ... Articolul 55, alin.
google-analytics.com